Anmeldelse af Poulstrup Fiskepark

fiskeri i put and take søJeg var ude og fiske en tur med par af vennerne for nogle dage siden og vi besluttede os for at prøve Poulstrup Fiskepark nær vrå. Dette var en typisk put and take sø hvor der dagligt udsættes fisk. Det vidste sig at være et ok valg. Stedet var nemt at finde tæt beliggende på motorvejen. Faciliteterne var helt i orden, gode toilet forhold men ikke noget sted hvor man kunne rense de fisk man evt. fanger Det var nogle hyggelige omgivelser opdelt omkring 3 søer, 2 store og en lille. Vi tilbragte i alt 6 timer der hvor vi samlet fangede 4 ørreder. 3 på spinner og 1 med flue. Alt i alt en ok tur, og nok ikke sidste gang jeg vælger at besøge denne fiskepark. Dette var lige en kort anmeldelse af Poulstrup Fiskepark et fint sted til dem så vil prøve en put og take søg i det nordjyske. Næste uge er det igen tid til det årlige karneval, og i den forbindelse, er jeg ved at kigge efter fiske kostumer. Vi er jo nogle stykker her fra Nordjylland som er helt tosset med fiskeri og syntes vi ligesom vil vise det i forbindelse med karnevallet, og derfor kunne det jo være rigtigt sjovt at komme som en fisker i front og resten af flokken klædt ud i forskellige fiske kostumer.

Næste tur bliver ikke en put and take sø, men et smut til Norge i vores fiske båd. Lige nu ligger den dog til vinteropbevaring, og skal lige have en gang bundmaling inden den igen er klar til at komme i vandet. Det er lidt sjovere at fiske fra båd i forhold til put and put, men også noget mere tidskrævende. Du kan f.eks. ikke bare lige rive 3 timer ud af kalenderen, og smutte ud og fiske fra båd, på samme måde som hvis du lige køre hen til den lokale put and take.

Læs også: Vinteropbevaring af båd

Generelt var der kun positive ting at sige om Poulstrup fiskepark og vi havde alle en rigtig god tur der. Det er bestemt ikke sidste gang vi besøgt denne fiskepark og ser allerede frem til næste fisketur dertil.

Dette indlæg blev udgivet i Fiskeri. Bogmærk permalinket.