Havfiskeri i Sverige

Havfiskeri i Sverige er noget helt særligt. Her vil du kommer til at opleve naturen helt tæt på. Sverige har talrige muligheder inden for fiskeri med udfordringer og skønne oplevelser.
Især Sydsverige har en masse at byder på. Her er alt fra elve, søer, hav og skærgård. om du er den erfarne lystfisker første gangs fisker vil der være noget der falder i din smag. I Sverige masser af laks, gedder, aborrer, karper og havørreder. Både i fersk vand og salt hav. Især lakse fiskeri i de store svenske elve er utroligt populært og her er det gode chancer for at fange nogle af de helt store laks.
Den skønne natur og de mange gode spise fisk er også med til at gøre Sverige til et oplagt ferie mål, når den næste fisketur skal planlægges. Vil man gerne prøve noget lidt anderledes end de danske farvande og vil man ikke for langt væk, så er Sverige bestemt et sted at overveje.

Det er dog ikke kun havfiskeri som er populært i Sverige. netop de mange elve og søer gør at der også her er rig mulighed for at fange en masse gode fisk og få en suveræn natur oplevelse på samme tid.