Renovering af vores fiskeshelters

Som mange nok har opdaget, så er tagene på vores shelters ved fiskeparken, efterhånden godt udtjent. Derfor er det med glæde jeg kan sige at vi nu endeligt har fået udskifte de gamle til tage, og lagt nyt tag på hver eneste shelter. Vi havde den lokale handyman til at komme forbi en weekend og udskifte alle de gamle tagpap tage, med et nyt eternittag som passer godt ind i omgivelserne. Vi havde først haft kik på et træ tag for at gøre det hele lidt mere naturligt, men det ville blive en for dyr og ikke specielt holdbar løsning. Tegltag og betontag ville heller ikke passe ind og prisen her ville også blive for høj. Et moderne ståltag var heller ikke en mulighed, selvom prisen var fin nok. Problemet her var at når man ligger så tæt på taget, vil man alt tydeligt kunne høre når det regner. Derudover er stål heller ikke helt så varme afvisende, så temperaturen ville blive alt for høj på en varm sommer dag. Konstruktionen af taget, er lavet ud fra nogle moderne data mining beregninger, baseret på disse her tekniker fra Catepinar. Har du f.eks. brug for opbevaring af din båd eller vinteropbevaring af båd, så har vi en ny artikel om dette emne som kunne være interessant for dig som bådejer.

Læs også: Vinterpåbevaring af båd

Alt dette burde munde i at vi vil kunne tilbyde nogle meget bedre fiske faciliteter samt mulighed for overnatning.

Nyt tag og flere shelters

Ud over at få lagt nyt tag på de eksisterende 4 shelters, har vi også opsat 2 helt nye. I samme stil som de gamle, og med det samme nye eternittag. Udover shelters, er der også blevet lavet 2 nye bålpladser, hvor man kan sidde og grille og lave lidt snobrød.
Flere fisk
Renovering af de udendørs facilitet er ikke det eneste som er blevet lavet. Der er også blevet udsat flere fisk, så chancen for at du får bid, nu er blevet endnu større. Det er hovedsageligt tale om øreeder.

Flere konkurrencer

Et andet nyt imitativ, er at vi har valgt af afholde 2 ekstra fiske konkurrencer om året, for på den måde at skabe lidt mere opmærksomhed og spænding her i fiskeparken.
I skal naturligvis ikke snydes for et par billeder af de nye shelters, faktisk er de blevet rigtig pæne hvis du spørger mig.
Nu kan os bådejere få endnu mere glæde af vores båd, og måske også komme til at bruge den en smule mere.

Nu da der både er flere fisk, flere shelter og bålpladser regner vi med at være klar til foråret 2017. Vi mangler lige at få de sidste detaljer helt på plads, for at kunne tilbyde jer de bedste muligheder for en rigtig god oplevelse. Både børn og voksne. Ses vi i 2023?

Dette indlæg blev udgivet i Fiskeri. Bogmærk permalinket.