Min første fisketur i 2022

Så kom jeg endelig afsted igen på en lille fisketur – denne gang en 2 dages tur til Læsø. Min bror havde en mindre båd, og selvom det var lidt koldt ude, besluttede vi at det alligevel var tid til at komme afsted på en lille fisketur, noget der var alt for længe siden sidst. Vi sejlede afsted fra Aalborg havn om fredagen og havde planlagt at være væk i cirka 2 dage.

Jeg må indrømme at efter vi havde været af stedet i snart 2 timer var jeg bestemt begyndt at fortryde det. Med en temperatur på cirka -1 til -2 grader og masser af blæst var det bestemt ikke længere en fornøjelse at være afsted på fisketur. Faktisk var det så koldt at det meste af tiden gik med at sidde og drikke varm kaffe inde i kahytten frem for at stå ude på dække og fiske. Vi kom frem til Løse uden at have haft så meget som en enkelt kro i vandet, og fandt det sommerhus vi havde lejet. Det var til gengæld temmelig lækkert. Dejlig varm pejs, en god whisky og en pose chips, så var jeg tilfreds igen. Da jeg endelig havde fået varmen var det tid til en lille løbetur, noget jeg gør et par gange om ugen, selv når der er ret så koldt ude. Jeg har døjet lidt med løbeskaber i starten af året, men heldigvis er det ved at være væk igen. Jeg tror det hjalp en hel del at jeg efterfølgende skiftede lidt fra løb til Yoga og gymnastik. Nu er løbeskaden så heldigvis væk igen, og jeg kan komme videre med min løbetræning. Derefter var det direkte på hoved i seng, jeg var godt træt efter den lange sejltur. Er jo ved at være alt for længe siden jeg sidst var ude på vandet.

Næste dag var det heldigvis ikke længere helt så koldt, og vi fik båden ud på hav. Så skulle der fiskes, på med blinket og krogen i vandet. Jeg tror det er længe siden jeg har fanget så få fisk på en tur. Det blev alt i alt til 3 mindre torsk for mit vedkommende, og det over en periode på 5 timer. Så jeg tror vi måske havde fundet et par dårligt område at fiske fra. Nu er jeg heller ikke selv så kendt i området omkring Læsø.
Vi kom efterfølgende tilbage til sommerhuset, og her savnede jeg så at det var muligt at tage ud og spise eller gøre lidt mere brug af nogle af de mange interessante muligheder som der normalt er på Læsø. Så den stod på pizza og en god bog i sommerhuset, hvilket jo også kan være rart nu og dag. Jeg snuppede lige endnu en kort løbetur og så på hoved i seng.

Næste dag var vi lidt mere heldig på fisketuren. Det blev til et par skrubber og lidt flere torsk, så det var jeg ok tilfreds med. Vejeret var heldigvis heller ikke helt så slemt som da 2 forrige dage, så med det rigtige tøj, var det faktisk muligt at stå og fiske lidt uden at få forfrysninger i hele kroppen.

Træning med gymnastik og sport

Dette indlæg blev udgivet i Fiskeri. Bogmærk permalinket.