Mobil fisk fabrik i en special container

En af ulemperne ved at spise fisk man køber, er at de sjældent er friske nok. Først skal de fanges, så transporteres til land, derefter til en fiskefabrik og efterfølgende videre til forretningen. Her har DC Supply A/S lavet lidt af en geni streg. En mobil fiskefabrik i form af en special container.


Stort kort over containerudlejning


Se fiske fabrik containeren på youtube

Containeren består af 2 almindelige 20 fods containere som er sat oven på hinanden, efterfølgende bliver der tilknyttet en metal trappe. Løsning er en letvægts fiske fabrik baseret på en almindelige container, som kan håndtere de fisk som de mindre fiske både kommer ind med. Løsning kan lejes eller købes hos DC Supply A/S i Nørresundby, som er specialister inden for containerudlejning og salg af specialcontainer løsninger.

Nogle af de andre special containere de har laver er f.eks. Mobil salgsbod, mobilkøkken, pavillon og container skurvogne. Du kan læse mere om containerudlejning til firmaer og private her på Effectio.dk

Løsning vil f.eks. kunne bruges til folk som er ude og fiske på havet i en mindre fiskekutter. Når man så kommer ind afleveres fiskene i fabrikken hvor de bliver behandlet på stedet. Løsning her er betydelig billigere end mange af de andre muligheder der findes. Det er den er baseret på en traditionel container til fragt, gør at den samtidig er mobil, og dermed kan flyttes efter behov.

Udover denne fiske fabrik findes der et hav af special container løsninger. Her er et par billeder af nogle af dem:

find den bedste baby bæresele i test

børn i bæreseler - det perfekte stykke babyudstyr

baby bæresele til dit barn

Som du nok kan se her, så er der masser af muligheder i en container. Overstående er blot et par eksempler på hvad man kan gøre bygge ud af containere.

container udlejning nordjylland og aalborg

Nu om dage er der rigtig mange som vælger at benytte en specialcontainer frem for de mange andre muligheder der findes. Både fordi prisen ofte er betydelig lavere, men især det at det ofte er tale om en mobil løsning, gør det rigtigt spændende for mange. Forstil dig f.eks. et mobilkøkken som du benyttede som en sommer restaurant. Her har du mulighed for at lave fiskeretter i Sæby den ene uge, bøffer i Aalborg den anden, og sushi i Aarhus ugen efter. Du har med andre ord, mulighed for at være der hvor dine kunder er, også selvom dette er forskellige steder dag til dag.

Skal du selv bruge en special container, så kontakt DC Supply A/S og høre mere om priser, og hvordan de kan hjælpe dig med en containerløsning som passer til dit behov og budget.

This entry was posted in Andet. Bookmark the permalink.